Cookie
Dansk
English
Deutsch
Dansk English Deutsch Cookie

Om vores Bed and Breakfast

På 1. sal i Mellemmargasinet i den gamle Andresens Købmandsgård finder du 4 store dobbeltværelser og en stor fælles opholdsstue smuk indrettet med synlige bjælker og massivt plankegulv.

I det fælles opholdsrum er indrettet et køkken med tilhørende service. Her er der er mulighed for at lave en kande kaffe eller et mindre måltid.

Til de 4 værelser hører 2 fælles toiletter med bruser, og 2 separate toiletter. På alle værelser er der dobbeltseng, skab, spejl, stole og bord. Der er mulighed for ekstra opredning.

Værelserne er til rådighed fra kl. 14 og skal forlades igen senest kl. 10, hvis ikke andet er aftalt.

Morgenmad: serveres som oftest i Samlingsstuen som ligger i stueetagen. I sommermånederne er denne indrettet som hyggelig morgenmadscafe.

Buffeten består af blødkogt æg, pålæg, 2 slags oste, boller, rugbrød, marmelade, muesli, havregryn, yoghurt, lokal æblemost, kaffe og the.

Det meste er fremstillet af lokale råvarer, økologisk og hjemmelavet.

Det er desuden muligt at købe en souvenir med hjem. Vi har et bredt ud valgt af hjemmelavede naturlige hudpleje produkter.

Bed and breakfast Kerteminde

Til Bed and breakfast hører 2 p-pladser nr. 8 og 9. Øvrige p-pladser er forbeholdt beboere, hvorfor al øvrig parkering henvises til offentlig parkering på torvet eller på havnen.


Fødevare kontrol