Cookie
Dansk
English
Deutsch
Dansk English Deutsch Cookie

Gæstebog

"Vi ankom ved 14 tiden, og blev rigtig godt modtaget. Fik informationer om hvad vi kunne se i området, og hvor vi kunne gå ud at spise om aftenen. Værelserne var utrolige dejlige - store og lyse med gode senge. 2 store badeværelser og 4 toiletter. Der var også et stort fællesrum med kaffemaskine, elkedel,microbølger, komfur, køleskab og tv. Nede i gården var der borde og bænke vi kunne sidde ved. En fantastisk stemning i den gamle købmandsgård. Lækker morgenmad i dejligt rum, hvor værterne kræsede om os. Et helt utrolig ophold. Vi kommer gerne igen."
Esther, Anna Lise, Erna, Kurr, Verner og Hanne23/07/2016
"Købmandsgården er intet mindre end fantastisk. Værtsparret hygger om dig ved morgenmaden, og den skønne gård er beliggende lige i centrum - et stenkast fra havneindsejlingen/Langebro. Jeg har boet både i B&B, og deres ferielejlighed i Præstegade 150 m derfra. Begge steder kan varmt anbefales som udgangspunkt, for et skønt besøg i 'haven ved havet'"
Pernille Jensen06/04/2015
"Smukt renoveret hus med god plads på værelset og det fælles opholdsrum. God morgenmad med hjemmebag og blødkogte æg, kaffe/the og tilbehør. Man blev bydt godt velkommen og der var generelt en hyggeligt, familiær stemning. Man skal lige være obs på at bad er fælles, men intet problem. Vil anbefale til andre."
Mette Thorup03/08/2014
"Man kan samle på mange og meget. I tiden samler jeg på smukke drivhuse og gode haver, men også på dejlige spisesteder og hyggelige Bed and Breakfast’s. Selv om jeg som regel ankommer ret sent og tager tidligt af sted, holder jeg rigtig meget af at bo godt, og oplevelsen bliver kun forstærket af at begynde dagen med et veltillavet morgenmåltid. Her fik jeg lunt hjemmelavet müsli, langtidshævet brød, et blødkogt æg og ikke mindre end tre slags marmelader og syltetøj af hjemmedyrkede bær. Jeg kan absolut anbefale dette dejlige sted. Måske skal I en tur til Johannes Larsen Museet?"
Claus Dalby10/08/2012